01 jan 2022

Na maanden voorbereiden en brainstormen, mogen we eindelijk het grote nieuws verklappen...

✨Dierenkliniek VvD wordt Dierenartsencentrum 'DE MERODE' ✨
Meer dan 30 jaar geleden werd dierenkliniek VvD opgericht door dierenartsen Vleeschouwers en Van Doorn. Door hun gedrevenheid en de inzet van het ganse team groeide VvD uit tot een kwaliteitsvolle, gezellige praktijk die steeds streeft naar de beste behandeling voor elke patiënt, met respect voor het dier en de klant. In 2019 traden we toe tot de Evidensia groep, een Europees netwerk van dierenartsen die praktijken adviseren en ondersteunen. Zij maakten het mogelijk om nog meer te investeren in opleiding, in de aankoop van extra hoogwaardig, up-to-date materiaal en ze ondersteunden de verbouwing waarbij er 2 extra kabinetten gecreëerd werden. Maar we blijven streven naar verbetering, naar een nieuw concept. Daarom werd er beslist om een dierenartsencentrum te worden; Dierenartsencentrum 'De Merode'! Dit geeft ons extra mogelijkheden voor de verdere groei van de praktijk en om een continuïteit van de diensten en wachten te blijven garanderen.
 
Een nieuwe naam, maar nog steeds dezelfde service en hetzelfde, vertrouwde team met evenveel goesting om jullie dieren zo goed mogelijk te verzorgen!
Vanaf 25 oktober vieren we onze nieuwe naam met wedstrijden, cadeautjes en nog veel meer! Hou onze facebookpagina in de gaten of spring binnen.

Archief